neděle 30. srpna 2020

Dopřejte svým dětem výhodu být o krok napřed - Online němčina pro děti

 



Dnes děti studují od určitého věku více jak jeden jazyk, a proto zajišťujeme také kurz Online němčina pro děti.

Máte pocit, že se děti ve škole nic nenaučily nebo toho umí málo? Jste se školní výukou nespokojeni? Nebo se Vaše dítě potřebuje připravit do výuky více intenzivně?

Máme pro Vás efektivní řešení jak zlepšit němčinu Vašich dětí, a to buď s českým lektorem němčiny anebo s rodilým mluvčím. V dnešním světě si totiž všímáme toho, co rodiče pro své děti potřebují. Kromě angličtiny je druhým žádaným jazykem němčina, a tak pro Vás máme i kurz Online němčina pro děti.


Vše probíhá distančně, individuálně a to online formou živé výuky.

Výhodou této výuky je nyní aktuální řešení situace s Covid - 19. Dále není tato výuka časově náročná na dojíždění a tím šetříte čas strávený v zácpě..
Online němčina pro děti je určena všem žákům od 6-15 let.

Dejte Vašim dětem konkurenční výhodu být o krok napřed tím, že jim zajistíte online kurz.
Online kurz němčina pro děti:


Z našich průzkumů vyplývá, že převážná většina rodičů je nespokojená s výukou němčiny svých dětí ve škole.
Děti se ve škole neučí němčinu z praktické stránky, ale převážně pasivně kde se klade důraz především na gramatiku. 
Pokud je to i Váš příklad je pro Vás ideálním řešením tohoto problému zajistit Vašim dětem individuální kurz němčina jako je Online němčina pro děti.

Díky kurzu online němčina pro děti se Vaše děti zdokonalí v němčině naučí se ji používat v praxi.

Vy tak docílíte nejen toho, že Vaše děti budou umět mluvit a používat přirozeněji němčinu, ale budou ve škole při hodinách němčiny excelovat nad ostatními a jako bonus donesou domu dobré známky.

Budete tak spokojeni nejenom Vy ale především Vaše děti budou sebevědomé a šťastné.

Někdy také rodiče chtějí, aby se kvůli nezvládání látky ve škole v našich kurzech děti zdokonalily a byly tak o krok napřed před spolužáky a tzv.školní němčinou.

V kurzu online němčina pro děti pomáháme dětem a teenagerům pochopit angličtinu jako takovou a ne je nutit do odříkání gramatických pravidel. říká majitelka školy Monika Janištinová-učení s lektory je musí především bavit, jedině tak dosáhne dítě velkých pokroků. Kurz navíc můžete objednat i s rodilým mluvčím.

Atˇ už si vyberete kurz Online němčina pro děti s českým lektorem nebo s rodilým mluvčím/rodilou mluvčí, stane se učení jazyka pro Vaše děti zábavou. Učení už pro ně nebude nutnost pro dosažení lepší známky jako ve škole /protože musí.

Lektoři JAZYKY BIEB jsou speciálně vyškoleni pro kurz Online němčina pro děti a každého studenta učí na základě jeho individuálnách potřeb a zájmů. 


Kurz Online němčina pro děti s rodilým mluvčím doporučujeme od úrovně B1, ale najdou se i tací, kteří se toho prostě nebojí a zvládnou nová slovíčka i gramatiku rychle a s přehledem.

S našimi lektory se děti do výuky těší.